Rött tyg?

Igår på förmiddagen när jag åkte buss 119 stt jag å lyssnade på musik, sedan kollade jag plötsligt ut genom fönstret när jag kom till Hässelby Strand. Vad fanns framför mina ögon? Ja allså när ja kollade på hyreshusen hängde de röda tygbitar fastklämda i nästan alla fönster.. Jag gnuggade ögonen å kollade på fler hus, till min förvåning var det ingen dröm, hur många som helst hade gjort på samma sätt!
Jag blev riktigt konfunderad (trodde de kanske hade ngt samband me Fettisdagen, hehe) så jag smsade min smarte vännina, hehe, Supersmarta Madde. Hennes svar på+ min fråga var: "ja, de kanske har något med valet i USA att göra, eller allt prat om HIV eller så är det bara trendy ;) "
Wow en en gång blev jag imponerad av hennes inteligens!

Men jag har verkligen funderat på det där... sökte på nätet å fann ett svar på en blogg: http://rolandwalden.wordpress.com/2007/10/25/visa-rott/
"

Redan i dag på morgonen när jag går ner mot tunnelbanan ser jag det första röda tygstycket hänga ut genom ett fönster på andra sidan Odenplan och känner en liten våg av värme dra genom kroppen: där bor en sympatisör!

Jag spanar upp mot husfasaderna och upptäcker ett till. Jag hoppas att det snart ska hänga rött från så många fönster som möjligt i husen runt Odenplan och i husen på gatorna runt omkring. Helst vill jag att det ska hänga i varje fönster!

Det är aktionsgruppen mot gallerian vid Odenplan som uppmanar till att på detta sätt ge rött kort till de politiker som vill bygga den stora underjordiska gallerian. Aktionen ska pågå hela november.

Läs min förra bloggpost om den planerade förstörelsen av Odenplan!

Uppdatering 30 okt: Vill du veta mer? Aktionsgruppen mot gallerian har en hemsida nu. Den hittar du här."
... fast nu kom ja på.. Vf skulle de strejka om Odenplan i Hby strand? de måste va om att de inte vill att de ska bygga de där va de nu va i "stranden" 

Intressant!
-Både jag å MadduZ hade HELT fel...
image150


RSS 2.0