På Torsdag är det ärtsoppa, på lördag är det fest!

Idag hade vi sovmorron!!   Till 11.50,sen slutade vi 12.40   :D
Vilken soft dag! JIPPIE!

Ja jag säger då det, idag är himlen vit igen och jag blir galen på det här vädret!! heh.. Snart är det Juni och det är skitväder rent utsagt....   :(

Jag är fortfarande grymt arg på den där himla pizzan för 96 kronor!!!  Jag säger bara aldrig MER!

Snart ska jag å MadduZ gå hem ifrån skolan....

Puss i ljumsken!
/SaruZ

Ljuvliga Onsdag!

Hej igen!

Det började med teknik idag igen.... i dubbelpass.... Kurre tror allvarligt att vi kommer hinna klart, men knappast!! Men vi slapp iallafall göra den där rapporten, puh!!!!

Sen var det lunch, å ugh det var den där sabla HÖNAN!. Hata höna, hata höna!
Sen kommer vi till engelskan, då vi hade uppspel för 7:orna.. asså kaos.. Mitt och Madduz var typ 10 sekunder,haha.. Vissa kändes som 14,37 timmar.. :S  7:orna måste tyckt vi var urusla...

Efter det så slutade vi eftersom det var vår tidiga dag!!! :D
Då åkte jag och MadduZ till v-by för hon skulle göra en ansiktsbehandling i tunnelbanan :S
Ja joinade för ja ville se de där placet, men till min förvåning var det fräscht (förutom en gammal dammig Buddah) hehe..
Jo juste, innan dess åt vi på Italienaren, asså shiit!! MadduZ tipsade om goda pizzor där, men ja jag säger då det!!
Jag tog en äcklig pizza, den ända jag kunde hitta med oxfile (men utan bea-sås, därför vart den UGH) o den kostade mig en förmögenhet hela 96 kronor! De ville verkligen råna mig för en äcklig gammal smaklös pizza!!

Dagens tips: Köp aldrig äcklig pizza för 96 spänn!

Pussis!
/SaruZ

The wonder of you

Två veckor kvar till skolavavslutningen!!!!!!!! Snartfår vi vila ut=)

Dagen började med att vi hade teknik, fy va tråkigt!!! SaruZ hade det aningens bättre, hon vart i "storköket" och gjorde crepes med Hasse och Skäggiga damen, det hadejag oxå velat=(.

Sen skulle vi haft so men nej nej den lektionen blev oxå teknik men ingen orkade så vi tränade till musiken istället. Då lämnade Mals sin mobil på golvet....

Nästa lektion var hemskunskap. Jag, SaruZ, Chris och Marc gjorde pannkakstårta med vaniljkräm som gick åt men en del spyddes oxå upp=S. Alltså det finns nog ingen klass som kaosar så mycket på hemkunskapen som vår klass, mjölken kan du finna bland tallrikarna och att dricka till maten kan du få rödvinsvinäger med frukt.

Mals som trodde att henns mobil blivit snodd snakka lite me The Bag som snakkade me sina polers som "hittade" mobilen, tyvärr hade dom hunnit radera alla filer och bytt simkort. Ja, jag säger då det.

På musiken skulle vi uppträda med The wonder of you som Kungen Himself sjunger, ELVIS! Det gick inte så fantastiskt bra, men för alla andra grupper gick det rätt bra=).

Med oss hem gick min lilla wussipussi puss ;).Det var trevligt fastän Bill gjorde tappra försök att äta upp honom=P.

Nu sitter jag här och tittar på Supernanny och det är en så ful människa med att jag blir tok arg=P.

Skojjar du med min dojja?

//

MadduZ

"Hej alla barn nu blir de barnprog."

Idag är det FREDAG!!! :D
Vi skall på en trevlig iten pickis i Rålis!!!! Hoppas verkligen att de inte blir regn... :(
Men det värsta är ju ändå att vi har no prov om 26 minuter och 37 sekunder. KRIIIIS!
Jag (SaruZ) kan ingenting med MadduZ kan ALLT! :S Hon är ett geni skall ni veta...

Hoppas att de blir bio för oss ikväll! Och att MadduZ får med sin lilla wussi ;)

Om så blir så sitter de där på salongen och kysser varandra till en romatisk melodi.. (va romantiskt) medan SaruZ sitter på en hörna och spanar in filmen.. hehe, och drömmer sig bort ;)

Hej hopp köttgalosh

Lite att lägga till...

Ja det är verkligen skönt att vara tebax... =D
Ja, jag känner mig verkligen hemsk som har brutit mot dessa principer!!!!!!!!
Jag ångrar lite att jag joinade på hajk, för de va mer ostimulerande än va jag hade trott!!   =(
De mesta av tiden gick åt att vara förbannad över: -äcklig mat, - lite mat, -handligsförlamade människor, -en "dum" lärare, -hormoner, -puckade människor, -ingen sömn, -eld.
Asså hjääälp!! Jag säger bara : ALDRIG MER!!!!
Att knappt få sova på 2 nätter gjorde verkligen resultat, jag var förbannad på alla 24/7 =P
Första natten sov vi på våt mark. MadduZ frös så mkt att ja ägnade hela natten till att de till att hon återhämtade sig, hehe <3 Andra natten sov vi i en backe och jag gled ner hela tiden och blev galen på mig själv hela tiden, och suckade... sedan rullade MadduZ över på mitt underlag så att jag fick ligga på marken utanför, o jag vågade inte riktigt säga till för att jag visste att hon frös så.. hehe..
När jag kom hem sov jag ut i 18,20 härliga timmar!! =)

Nån jag vill ge en ROS till denna HAJK är: The "Dragon"- Eric. Han var så positiv mot oss även fast vi bara klagade och skrek, och speciellt för att han va så gullig när jag inte kunde sova, då han erbjöd sig att jag kunde få sova hos honom i kojjan, hah, vikken syn om girlsen hade sett mig där.. hihu

David är även han värd en mini ros, för vi upptäckte hans bra sidor =)  han va snäll och hjälpte oss med vindskyddet  =P

Jag ser nog inget positivt med denna resa....  =(    slöseri på tid..   Eller jo det ända positiva är att jag fick ta många kort med Nattoush´s kamera!  =)   och att jag och MadduZ fick vara tillsammans. (och min fanatastiska SOMBRERO)


"God morgon!"
"NEEJ!!!"

"Vandraren har ingenstans att gå.. De gör ont men går ändå, vi kan aldrig vända om"

We´re back...

Äntligen är vi tillbaka från vår hajk på Sörmlandsleden. Det höll på att bli vår död! Vi gick 5 mil genom skog och mark och det var blod,svett och tårar som gällde och vi bröt mot mång av våra principer:
1. Att gå på toaletten i skogen!
Attgå på toaletten i skogen är svårt och äckligt men vivar så illa tvugna när det inte fanns något torrdass vid vårt första läger. Det var hemskt!
2. Att gå på torrdass!
Även detta är äckligt och ohygienskt men vi var så illa tvugna!
3.Att röra potatismos med en pinne!
När besticken är slut har man inget annat val än att röra potatismos med en pinne, USCH!!
4. Att diska i sjövatten!
Det är som att be om att bli sjuk.
5. Att dricka vatten från en skum brunn!
Samma sak som ovanstående,.
6. Att gå långt i skogen!
Aldrig mer skogen säger jag bara!

Detta var bara någr avde principer vi bröt mot!

Nu sotter jag här i soffan och har ont ÖVERALLT! Dessutom har jag pga av min förkylning tappat (b)rösten;).Så jaghar låtit helt weird hela hajken och blivit ett offer för elaka skämt=(=P.
 
Och kanske värsta av allt, på vägen hem var vi smutsiga och luktade rök, svett och pizzaoch självklart satt det en snygging på pendeltåget, så himla typiskt!

Men nu är det överoch jag ska aldrig, aldrig mer gå på hajk men jagmåste erkänna att när vi alla satt runt lägerelden var det mysigt och väldigt roligt en jag kan tända en brasa på tomten också och ha det mysigt utan att behöva gå flera mil=)

// Madde

Dagen innan

Idag är det dagen innan Hajken, jag och madde handlade den sista maten...
Vi delade utpp maten å utrustningen... MadduZ va så snäll ja fick låna en ryggis av hennes famlij, men ja kunde inte använda mig utav den den vart för liten å så, så ja fick köp en ny som va liten större... men inte tillräckligt stor eftersom allt inte fick plats!!! KRISSS!!
Imorron kommer det krisa å min skolios (rygg problem) kommer strejka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allas packningen är kaos, och de ska bli rejält spännande och se hur mpnga som ger upp!!!

Hej hopp i lingonskogen!
/SaruZ

God dag

Idag har varit en mkt trevlig dag. De började med att MaddUZ kom hem till mig för att de andra 2 girlsen inte skulle gå till skolan..
Då gick vi till COOP och handlade till hajken, kära nån säger ja bara..  ;D     *host*
Vi vart klara snabbare än va vi tänkt, och så behövde plättarna som vi köpt läggas i kylen... så jag å Madduz gick hem till mig, delade på en pizza (som halva innehållet var bortskrapat) Kikade lite efter vår loverboy , sedan återvänd evi till skolan där gick vi in i matesalen och jag gjorde bort mig (inga kommen.)

Åå sen va de tråkig typ "fältskola"
sen fick vi gå hem från en helt onödig skoldag

Då åkte ja och MAdduZ till Vällingby, vi köpte en kopp, och naturgodis köpte madduZ och jag pommes frites (med tanke på min diet) Jag fick även jag smaka naturgodis, men .. aa heh, lite sött..
Sen tog vi bussen hem, då gjorde ja bort mig igen, hehe..
Sedan garvade vi åt en kvinn-man hela vägen... HAHA

Å nu återstår bara en sak av dagen... Sångkonserten!!!!!!!!!  KRIISSSS
Jag kommer göra bort mig som vanligt, speciellt nu när Helena ska komma å kolla......... :'(

Aja...... jag e van att göra bort mig!

Pussis/ SaruZ

Godkväll!

Jora MadduZ du är en underbar bloggare! <3
Du har så helt rätt i det där med Lationos, men hehe, du har inte rätt med det där att alla är bra på allt =P, du vet vad jag menar...

MadduZ det är härligt när du bloggar att läsa dina inlägg, för nu är det lördag och nästan 29 timmar sedan vi sågs, och jag saknar dig... :(   <3

Haha, idag får ni mitt första resultat på Sahara Swing metoden, jag har nu noga följt den i en veckas tid, och jag har gått upp 5 KILO!! Men jag är inte deppig för det utan ser det snarare som någonting bra, kroppen måste vänja sig först, sedan kommer resultaten! ;)

Ha en fortsatt trevlig helg!
//SaruZ

Jag är snart trettton och har inte hittat någon att gifta mig med....

Detta sa jag när jag var fem år och nu är jag sexton har har fortfarande ingen att gifta mig med=P och det har inte SaruZ heller! Därför har vi utvecklat lite teorier om vad man ska leta efter för någon för att få ut det mesta ur ett förhållande. Nu blir ni nyfikna för vi har svaret  ni alla letat efter....
LATINO snubbar är det man ska leta efter!!! Varför, undrar ni nu.
Jo, latinos har allt man behöver dom är snygga, bra på att dansa salsa, är charmiga och snälla! OCH icke att förglömma är dom "latino amor siempre te amo" precis när det behövs ; ). Ett typ exempel är vår ursnygga vikarie Dawid som är från Chile!
Men alla andra grabs har ju sina specialiter, svenska grabs är bra att ha om det kliar på ryggen till exempel!
Eller äsch alla är ganska bra på allt=)
Alltså jag är inte bra på det här med bloggning känner jag, men vem bryr sej=)

Vi hörs snart igen!

//M

Åhh äntligen Fredag!!!!!!!!

Skolan  idag var sannerligen en händelserik dag.
Det började med att vi hade spanska med "Jesus", de var läxförhör men jag och Madduz slapp undan... SKÖÖNT!
Sedan fick vi reda på:att vi den sista lektionen skall på ett latino-hak, La Isla. Hehe de kan sannerligen bli ett intressant visit, då varken jag eller MadduZ käkar något internationellt =-S
Men som tur är e det bara 4 LEKTIONER KVAR!!

Sedan var det No, å Kurre var ju bara så söt. Och äntligen när vi fick rast, vad hände då? Jo brandlarmet tjöt ju igång såklart.. (skumt, eftersom jag o MadduZ hade snackat om att de var längesen sist precis innan)

Lunch-time. Vi organiserade oss på ett effektivt sätt jag tog brödet och smöret och MadduZ hämtade en tallrik (?)
Vi slog REKORD, 12 äckliga mackor med ost! Nästa gång siktar vi på minst 15!! Juste på rasten fick vi ett grymt glädjande besked: "uZ:arna och de andra tjejerna kom i samma hajk-grupp" *Jiippi!"

Matten (ingen kommentar) usch!

"Rytmik" Mange hade ju inte sagt att de var ute dags så alla hade ju helt fel kläder. Jag sprang i t-shirt och shorts med 2 nummer för små ballerina skor (som tur fick jag sedan borrowa ett par gympisar från Nattoush!!)  MadduZ hade på sig mer passande kläder, skönt för henne! Haha sedan när vi var i omklädningsrummet skrek vi lite saker till varandra genom toa-dörren, hehe, då skrek Mange på mig: "SaruZ, ska du inte skrika lite högre?" *Garv*
När ja kom ut från toa hittade jag två halvdöda skrattande själar...

En till dag avklarad i skolan!! Nu är det helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(MadduZ startade sin dag i ett uppretat tillstånd, men i slutet vart hon tebax till "normal" igen! <3

Vi hörs käre du!

//
SaruZ (som är grymt hungrig, mackorna har förbränts)

SENSATION!! Sa(h)ara Swing diet metoden

Titta hit alla ni som vill bli av med de där extra kilon eller om du vill ha en snärtigare figur!

( Jag vill pålysa att det här är något unikt, något ni aldrig tidigare beskådat, håll i hatten för nu kommer metoden som kommer förändra världen och din kropp)

MATEN:

Frukost:
När du vaknar, och annars brukar ta en rejäl "nyttig" frukost, förträng då det begäret. Ta istället en/två knäckebröds mackor med ett tjockt lager smör på (helst Bregott) ta sedan och klicka på lite Keso, för en godare smak krydda då med Aromat-krydda. För er som inte gillar detta eller tröttnar på det ta då sovmorgon den tiden.

Lunch:
Nu är det lunch tid och dags för att äta igen. Om du går i skolan eller få mat på arbetsplatsen välj då "kolhyrat-bomben", alltså välj tex. ris eller pasta (fyll en hel tallrik) salta, ta en macka (spelar ingen roll om den är hård eller mjuk, det viktiga är att den är rikt bredd med smör)
Ät nu detta i en relativt långsam fart.

Mellanmål:
När du nu kommer hem från skolan / arbetsplatsen ta nu då något behändigt! Någon slags snabbmat, tex: En Gorbys, Billys lasagne, Grandiosa minipizza. osv..

Middag:
Laga någonting du älskar att äta, tänk inte på alla dessa kalorier, fetter, transfetter osv.. Laga det som faller dig in och äta dig riktigt mätt

Kvällsmaten: (VIKTIGAST!)
Här kan du välja mellan några alternativ, eller ta alla:
- En påse chips/popcorn/saltapinnar
-4-5 varma mackor
- 1 påse av ditt favorit godis
eller liknande
Sedan du har valt en/alla av dessa alternativ kommer vi till det viktigaste målet
Bananaspliten!!
Varje kväll innan någon/ några timmar innan du går och sussar, ta då BANANASPLITTEN!
Gör såhär: (1 port)
Ta en halvliter vaniljglass
1 Banan
(Maränger)
Hemgjord chokladsås (1 och en fjärde dels dl Socker respektive Kakao, 1 dl vatten och ½ till en hel förpackning vispgrädde.)

Ät och njut!


Dryck:
Det är viktigt att dricka mkt vatten, ett alternativ är kolsyrat vatten. Men du kan även dricka jucie.

Motion:
I där här metoden kommer även motionen in, men alla ni där som inte hinner gå på gym, se hit!
I Sahara swing dieten ingår 2 moment:
1. Shaket
2. Stimulansen

Shaket:
Shaket är ett slags "skak". Du gör såhär gör "joggingmoves" med underkroppen. (Sätt ena foten framför den andre, och vicka på underkroppen, det viktiga är att du står STILL) Man kan även förklara det som en stillastående dans, typ som Cha-cha fast stillastående.

Stimulansen:
Sätt händerna under midjan (på "bilringen/valken/ratten" över rumpan. Massera nu huden med kraft. Med denna övning mjukar du upp kroppen och får det att kännas som om det "döda fettet" får liv igen!

Shaket görs så ofta som möjligt. För att andra inte ska tro att man har blivit helt knäpp så gör det hemma. Ett tillfälle då du kan passa på är tex. när du borstar tänderna. Och gärna efter du har ätit något, då skakar du lixom bort/dit fettet dit du vill ha det.

Stimulansen görs 5-10 min varje morgon och kväll.

Om du känner att den här motionen inte är någon utmaning för dig, gå då så mycket som du kan, och ha gärna med dig en god vän på dina "prommisar"

För att uppnå bästa resultat:
Sov så mycket du kan
Välj god mat
Ät en bananasplit på kvällskvisten
Gör den dagliga motionen
Och var glad! =)


BERÄTTA OM DETTA FÖR ALLA DU KÄNNER! ;)
// "Sa(h)ra", "SaruZ", Sara
för kommentar kontakta min e-post: [email protected] :)


Hej du gamle indian!!!

Kära dagbok ; )

Första bloggdagen, känns lite ovant men det här ska vi nog klara av!
"Bira bira bira bärs bärs bärs"! Vi försökte men fick inte ut någon info från denna ramsa.=(
Från en gris till en snygging, vi började dagen med att spana in en skolkatalog som var som ett smörgåsbord för våra ögon. En snubbe var bättre än dom andra, MUMS!! Han var en riktigt wussi! Hoppas vi får se mer av honom=D.
Sedan var det dags för Nationella prov i matte! KRISSS!!! Gick åt skogen skulle man kunna säga men vi frå se hur det går för SaruZ för snart är hon näste man för rakning. Vi ösnkar henne Lycka Till!!!
Jaja, vi är snart tillbaka!

Puss o Kram vi ses inte på stan!
//
SaruZ & MadduZ


MadduZ..

Du kom in i mitt liv, jag kände en glädje. En glädje som inte kan beskrivas, en sån som gör en glad och värmer ens hjärta när det mesta känns surt..

Du betyder mycket för mig..

Du är lampan som lyser upp min stig, när alla gatlyktor har slocknat. Vi har ett band, ett band som inte går att rycka isär eller tvinnas itu. Ett band som är starkt och hållbart, fyllt med lycka, glädje och vänskap.

Jag kände din doft och jag kände en ro inom mig, för då visste jag att du fanns där någonstans.
Jag älskar dej och jag är jätteglad att vi två är bästa vänner! (trots att vi gnabbar ibland) ;)

 

Du har förgyllt min tillvaro!! ♥

  ♪♫  ¨Så som vi krattar gången, så får vi gå, du och jag? För det är vi ändå¨ ♫♪  

Hej hopp i lingon skogen!

Ny blogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0