Wiiiiiiiiee!

JAG <3 LOV! önskar att skolan aldrig börjar igen...

Skolan e skit skolan ska bort som Yaser skulle sagt ;)
Har ni gjort nått skoj på lovet, BERÄTTA OM DET! =D



Idag har ja vart på Adelsö med Marre och Plingela, det var bäst!!! En blandning mellan gapskratt, förmaning:P, tårar och vette tusan va man ska kalla det...hehe
<3 Adelsö!
Tack!
image125

Jag och Mads skulle ha käka familjepizza på Pizza Hut idag, men de vart inte av...
image126
...men istället har hon lovat att hon ska joina mig, Rosh och Munis (å Rosh´s friend) på fredag när vi ska bowla å äta pizza i Birkastan!

BAO!!!

image121BAO (Benny Anderssons Ork.) m Helen Sjöholm och Tommy Körberg 3.   " ♫ ♫ ♫ ♫ ♫"

WOW! Helt lyyysande!
Asså vikket mästerverk av vår älskade Benny Andersson! När jag hörde den första gången (idag) började jag nästan gråta, speciellt på de låtar som Helen sjunger....<3
 Mina två nya favorit låtar e helt klart "Du frälste mig i sista stund" (så sorglig om en mamma som lämnar bort sitt barn och "Upp till dig"

Imorgon skall jag på deras första av två spelningar för i år, på Globen! Åh det skall bli så roligt!!
Tänk om ja blir uppbjuden av nån gammal gubbe som luktar skunk?! ugh!
Å jag e i extas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image124

Ensam mamma söker

image99


SUSANNE:
image107
"Susanne, 28 år, Uppland - älskar inte bara att arbeta med betong utan även att mysa i soffan och bygga om hemma. Vill våga tro på kärleken."
Allstå kära nån! Vad vill den här kvinnan? Det enda som dessa "karlar" får göra är att bygga hennes veranda och passa hennes barn. Vill ha ens ha nån som hon kan förstöra livet för? Hon klarar nog sig bra själv så "manhaftig" som hon verkar vara. Barnen *host*! Hon e lite för media**t

image110Conny: Asså både madde och jag ser en liten "women-beater" i honom.. Han e överdrivet förtjust i de där barnen oxå... :S
image111Måns:  Asså lite sliskig... Jag får lite "peter le marc" -feeling... han e lite barnslig tror jag...
image112Per: Han e söt, men han har för mycket halsband :S
Tur att Susanne dumpade honom för han förtjänar något bättre!

Jag bryr mig ärligt talat inte vem hon tar...


LETINA:
image108

"Lenita, 32 år, Värmland - Värmlands Bridget Jones, har nära till skratt och letar efter någon som är spontan, äventyrlig och orädd för att göra bort sig. "
Haha världens skönaste!! Henne har man nog inte en trist stund med. Jag tycker det är konstigt att hon inte har någon karl.. Hon borde faktiskt inte behöva vara med i ett sånt här program... Hon förtjänar en riktig karl som e snäll och som tar hand om henne och hennes son. -Trots att hon bara vill dejta lite "större grabbar" ...
Haha men det är helk OK!
image113Ivan: Asså han e helt ok, men ja skulle ju inte ta honom... Han kanske var för kort?
image115Peter: Lenita skönt att du dissade honom. Först för att han vill ju inte ha fler barn som du vill och för att han lagar mat i bara KALLINGARNA!! ugh ingen hygien... Skillnad om han hade vart fräsch.
image116Mattias: DET SJÄLVKLARA VALET Lenita!! Han e den bästa för dig av "gänget"! Han e snäll han har en Rottis och ditt barn gillar honom bäst!


VERONIKA:
image109

"Veronica, 31 år, Bohuslän - sprallig och glad tjej som gärna har fullt upp och massor av människor omkring sig. Letar efter en likasinnad hjärtevän att dela livet med."
Veronika e helt OK, kanske lite pretansiös...(?) men du låter ditt ex få va me å påverka för mycket och barnen... (det gör ju iofs Susanne med, men..) Dina barn verkar trevliga och lycka till!
image117
Jonas: DET SJÄLVKLARA VALET för dig!! Han e perfekt! Och han gillar dig och dina barn på RIKTIGT jag ser det! Han e ett charmtroll!
image118Magnus: Asså nej! han e tanig och mesig... Han kanske e snäll men han e glosögd... nja TA JONAS!
image119Sami: usch, nej, fy, blä... Hur kunde han få va kvar så länge? Han var inte helt ärlig kände jag... + att han inte har någon haka... Men vad jag blev besviken när det stod på löpsedlarna att NI HADE TRÄFFATS INNAN!!! asså omg jag var flygförbannad i en vecka! Tur att du dumpade honom! Du såg själv när du avvisade honom vikken mupp han betedde sig som..!!
Veronica ta Jonas!!


<3

Sara är min helt goda bästis<3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du är bäst!!

Ville bara säga det=D

Äntligen är det här, Johan!

Nu har jag tagit mig tid att skriva ett alldeles eget inlägg till dig=D. Det har varit lite körigt innan men nu är det dags!
Jag ska välja mina ord med omsorg och försöka få dig nöjd=).

Du är helt hysteriskt rolig!!! Som när du frågade efter inlägget och sa att det bara stod trevlig helg habibi överallt. Jag skrattade så mycket att jag ramla ihop=D! Jag älskar att skratta så mycket att att jag ramlar ihop på marken!! Och du får mig alltid att göra det=D!!!!!
 
Som det inte var nog med att du roar mig i skolan så roar du mig hela tiden med din blogg (LÄS DEN, ALLIHOPA!!!) Helt hysteriskt rolig!! Du skulle kunna bli rik på din blogg!!

Och jag vet att du blev upprörd när vi sa att vi bara gillar latinos och blattar och inte "bleka" men kom ihåg att i våra ögon är du inte blek=D!

(Dessutom har du en grym kamera på din mobil=P)

Bara så att du vet så förväntar jag mig ett inlägg i din blogg som är tillägnat mig nu, okej?

Det ska bli ett nöje att gå i samma klass som du i tre år till=D!!!!


//

Madeläjn

Lördag hela veckan!

Idag har MadduZ varit på dejt me sin "Brajjan"..
Jag å Charlie skulle ha följt med, haha men vi kan väl säga såhär: Det var väl tur att vi inte var det ;)

De skulle träffas kl 20.... och timmarna gick.. De skulle på bio, så ja tänkte så läng tid kan det väl inte ta?!
Asså allvarligt jag trodde JAG SKULLE DÖÖÖ av oro.. Mami å ja skulle käka chokladpudding, men tror du ja kunde få i mig den.. Åh mama! Timmarna gick.....  Mamma frågade mig "hur e de egentligen", till och med hon började bli orolig... tankarna for i mitt huvud "Vad har hänt egentligen?", "Vem e han egentligen?" "E de verkligen på bio?".....
Nu var jag på bristningsgränsen!!!!!!!!!
Jag var tvungen att få ut min oro på Rosh!! stackarn ;)  (tack det behövdes)
Å precis då några minuter i 23 messade hon, och ett "berg" lättades verkligen från mitt hjärta!!
Hon sa att han typ var perfekt! - True love på den asså

Jag önskar dig all lycka darling på kärlekens väg!
Älskar dig, ta hand om dig och sk**** dig!! ;)             haha

Natti!
Trevlig helg!
//SaruZ

Toorsdaaag!

Idag var vi lediga efter fest igår i skolan!! "Ettornas afton"
Det var skoj! synd för Mads bara... att hennes "Brajjan" inte va där menar ja... Då hade de kunnat varit i den beryktade "rutan" elr skapat en egen ;)


Kvällen höjdare:
Rektorn som sprutade på ketshup!

Kvällens godaste:
Ååh oxfilépizzan i Bp såklart!

Kvällens käraste: (1)
Lisis ;)

Kvällens käraste: (2)
MadduZ

Kvällen grymmaste dansare!:
Hussam the King!
image102

Bästa partytrick:
Min Spiderman "pipare"

Kvällens upptäckt:
Daniel

Kvällens tids-miss: (1)
Sara, Madde, Helena, Sophie och Schönmeyer (inte Lisis)
image104

Kvällens tids-miss: (2)
att tbanan kom till vby 0.15 medans 116 klockan 0.13

Kvällen omtänksammaste:
Hussam
image105

Kvällens ord:
Blackeberg!

Nu måste vi fixa historian som ska lämnas in imorron...... :(

ÄNTLIGEN!!

..Äntligen funkar mitt Internet igen!!! :D
Än så länge har ja en trevlig helg.. habibi ;)

Hehe, en parantes om gårdagen: -Maddes kebab var lamm..
Jag HATAR lamm, jag tycker det endast går att äta gris, ko, ibland kyckling (filé elr grillad), iblad fisk.
Och maddes lamm låg ju på "min" tallrik (mixtallrik) så jag trackade ju henne för lammet (koftan) hela tiden... men TJI fick jag. Jag har intalat mig själv att aldrig äta lamm...men..

men... på kvällen var jag å några andra bjudna till några vi känner i >Nockeby.. Det började bra med en fördrink innehållande passionsfrukt.. så jag tänkte "spännande" (jag fick dricka upp mammas) Värdinnan hon grejjade en lång stund ute i köket, tills hon sade "maten är serverad" Vi gick in till matrummet, som var extremt fint dukat med diamant servis och silverbestick.. typ..
Det började med en förrätt: Det var en rund vattenmelon bit i ett champangeglas, på melonbiten låg det chevréost och krasse. På detta var den ringlat balsamvinäger och nån plommon sak.. På toppen låg en basilikakvast.. jag tänkte "shiit jag äckligt, kan det bli värre?"
Till varmrätt fick vi fullkornscouscous smaksatt med kardemumma (bulle) och til det fick vi en liten men stor gryta innehållande, den innehöll.... LAMM, jag fick börja ta mat, jag såg på benknotorna jag fick upp med sleven mycket skeptiskt när mamma (som oxå hatar lamm) frågade "vad är det här då?".......På min tallrik låg nu kardemummacouscous i lammspad och 2 bitar kofta (fast det var mest ben) Jag tänkte "vad ska jag göra nu?! Man måste ju åtminstonde röra maten, och försöka äta upp.." Så jag fick ta småbitar lamm blandat med denna couscous och svälja som en alvedon med drickat... men det uppstod problem när min dryck var slut, så jag fick dra isär köttet och lägga det under dessa enorma benknotor så att det såg ut som om jag hade ätit det. men couscousen fick jag väll äta upp... =S
Till efterrätt fick vi ngt som såg mkt trevligt ut, det såg ut som vaniljglass med färska jordgubbar, jag lassade in det snabbt (jag var så hungrig) tills Åsa bet i någonting hårt.. hon frågade "har du peppar i det här?" VÄrdinnan svarade "ja, den innehåller svartpeppar, vitpeppar, grönpeppar, vodka, jordgubbar, gräddglass och tomatketshup" ju längre ner man kom i skålen ju mer smakade det ketshup... =S

Annars var det en mycket trevlig kväll!

VAd säger ni :jag fick lamm på min tallrik 2 gånger denna dag!! SENSATION!
(När vi kom hem kokade vi pasta och korv, den var en VRÅLGOTT!)

Skulle ni verkligen kunna äta den här lille söte krabaten?



Trevlig helg habibi! ;)


Friday!!!

Äntligen är det fredag!!! Efter en hård vecka får man vara hemma i två dagar men så mycket vila blir det inte eftersom läxorna står och knackar på dörren.

Nåväl, idag började vi 13.10, en välbehövd sovmorron efter min något vilda natt med promenader, myror i benen och en magsjuk hund. Jag traskade till SaruZ strax efter 11 för att åka och äta lunch, det fick bli på nåt kebabstället i Vällingehus. Vi delade på en mixtallrik (förlåt Sara om du inte blev mätt<3), denna mixtallrik bestod av kyckling, kebab, pommes och en dolme=P.
Några citat från dagens lunch:
"Mmm det var...kallt!?"
"Alltså himla tattare runt min väska hela tiden"

Sedan drog vi till skolish för att kolla på barnet och fästmön=O och för att köpa biljetter till ettornas afton men ingen var där och sålde några.  Detta gör Sara mkt orolig, hon var även på uppdrag för Hussam som oxå ville ha en biljett men som var hemma från skolan för att fira Eid (lr vad det heter=P). Det var även våra kära vänner Rosh och Munis<3.

Det blev dags för Matte och som vanligt kläckte Peter ur sig några oförglömliga citat som vi så småningom måste sammställa här på bloggen.

När det var dags för idrotten gick min stövel sönder, jag fick inte av den!!!! Och alla skratta åt mig, jag framstod som vanligt som ett pucko=(=P. Efter många om och men fick Malin till slut av den, det tackar jag för!!!

Under dagen har Sara och Hussam önskat varandra trevlig helg typ 1000 gånger i varenda litet sms dom skickat till varandra! Helt knäppt om ni frågar mej=P men men vi får väl hoppas att dom får en trevlig helg;).

För tillfället lyssnar jag efter musik till min uppvärmning nästa fredag(hippt va?), om det är någon som har ett förslag på en låt så är det bara att säga till=D.

Och Johan, snart kommer ditt efterlängtade inlägg;).

Och just ja, KRYDDAN ÄR TILLBAKA!!!!<3 och den är här för att stanna!

Låt mig avsluta med att citera Hussam och Sara.

Trevlig helg Habibi.
Trevlig helg Hayati.
Trevlig helg!
Desamma habibi.

Jag säger då det.......

:'(

Känner mig ledsen idag...


Förlåt..

Sånt där formulär igen!!

Hehe ni hatar säkert alla dessa "formulär", hehe men vi tycker det är kul!

SaruZ:
PERSONLIGT
Vad heter du:
Sara
Vad heter du i mellannamn: Catarina Elisabeth Sofia
Internet nick: SaruZ/Saraj
Smeknamn: Saris, Sarre
Syskon och deras ålder: Inga :(
Vad kallas du av den du är intim med: Sara ;)
Vad heter dina bästa vänner: Lisette, Madde, Marie, Helena..osv
Vad heter din mamma: Lena
Om du fick välja efternamn, vad skulle du välja då: Backman eller Sjöholm
Vad heter/hette ditt favorithusdjur: Nina!!!!!!! <3
Vad hette din fröken i första klass: Inga-karin och Susanne

MAT OCH DRYCK
Vad är det äckligaste du någonsin ätit:
Ankpaté/Vildsvinspate
Vad skulle du hellre svälta ihjäl än äta: Kanin
Vilken dryck köper du när du är törstig: Loka/Vatten
Mammas eller pappas mat: Mormors
Om du skall bjuda en kille/tjej på middag, vad lagar du då: Något riktigt smarrigt
Kinesiskt, thailändskt, indiskt eller japanskt: Om jag måste välja, så blir det indiskt faktiskt

FAVORITER
Artist/band:
BAO
Låt, just nu:  Mirauah
Bok: Bibeln
Plats: Skansen
Site på nätet: blogg.se, Playahead
Stad: Pajala

INTIMT
Har du skrivit ett kärleksbrev till någon du inte varit tillsammans med:
Självklart!

MOBIL
Mobiltelefon:
Sony Ericsson w800i tror ja
Senast mottagna sms: "Okej men jag tror jag åker om d är ok :). Men vi ses! <3 dig!"
Senast skickade sms: "Ska jag ta med tidningen som du ville ha på arabiska?"
Senast mottagna samtal: Madde
Senast uppringd: Mormor
Senast missat: Helena

HAR DU GJORT DET(?)
Rapat någon i örat:
haha ja
Skurit dig med ett vasst föremål: aa vassa pinnar på benen :S
Ätit något äckligt bara för att chocka andra: ja hur annars ska man chocka?
Varit på Hultsfred: nepp
Älskat någon du inte kunnat få: aa tyvärr
Varit tänd på en lärare:  För mga...
Stulit något från en kompis:  aa förlåt.. heh
Tyckt en artist är bra, men inte vågat erkänna det: aa men tänker inte erkänna vem
Ätit tills du spytt: de gör ja jämt
Sjungit när du satt på toaletten: haha mga gr, som när vi va på mötet å jag sjöng "guldet blev till sand" så att mamma var tvungen att springa upp
Varit rädd för något helt ologiskt: Bara rädd för sånt, som tex hur man dividerar bråk-helt ologiskt!
Legat på sjukhus: När ja föddes, annars inte.. om inte tandläkarmottagning gills?

SKOLA
Klass: Sp1e

MadduZ:
PERSONLIGT
Vad heter du:
Madeleine
Vad heter du i mellannamn: Ella Nicholina
Internet nick: MadduZ/Mads
Smeknamn: Madde, MadduZ, Madse, Sorkken mfl mfl
Syskon och deras ålder: Niklas 20+ och Therese 20+=P
Vad kallas du av den du är intim med: Madde=P
Vad heter dina bästa vänner: Sara! Mfl mfl
Vad heter din mamma: Annelie
Om du fick välja efternamn, vad skulle du välja då: Samma som den där latinosnubben=P
Vad heter/hette ditt favorithusdjur: BILL<3
Vad hette din fröken i första klass: Eva och Gunilla

MAT OCH DRYCK
Vad är det äckligaste du någonsin ätit:
Inlagd strömming
Vad skulle du hellre svälta ihjäl än äta: Råtta!
Vilken dryck köper du när du är törstig: Äppeljuice
Mammas eller pappas mat: Mammas!
Om du skall bjuda en kille/tjej på middag, vad lagar du då: Jag lagar det inte själv iaf!=P
Kinesiskt, thailändskt, indiskt eller japanskt: INGET!

FAVORITER
Artist/band:
Elvis;)
Låt, just nu: Summer of 69 (lite efter=P)
Bok: Bokhandlaren i Kabul
Plats: Sängen=P
Site på nätet: blogg.se, aftonbladet.se
Stad: Stockholm!!!

INTIMT
Har du skrivit ett kärleksbrev till någon du inte varit tillsammans med:
Ja, det har jag nog=S

MOBIL
Mobiltelefon:
Samma modell som Sara=P
Senast mottagna sms: "ne jag såg honom bara på distans;). Vikken tid kmr d hem?:) E du inne på msn? Jag ska logga in snart när jag har käkat:). Vf går novellen dåligt? Saknar dig<3!
Senast skickade sms:
Senast mottagna samtal:
Dolt nummer
Senast uppringd: Muna
Senast missat: Mamma

HAR DU GJORT DET(?)
Rapat någon i örat:
Nej=S
Skurit dig med ett vasst föremål: Av misstag
Ätit något äckligt bara för att chocka andra: Ja det har jag nog=P
Varit på Hultsfred: Nej
Älskat någon du inte kunnat få: Ja=(
Varit tänd på en lärare: Oh ja;)
Stulit något från en kompis: Nej!
Tyckt en artist är bra, men inte vågat erkänna det: Nja...
Ätit tills du spytt: Japp=P
Sjungit när du satt på toaletten: Japp
Varit rädd för något helt ologiskt: Ja, garderobsgubben!
Legat på sjukhus: Ja=(

SKOLA
Klass:
Sp1e
Bra klass: Jaop

Hali Hallå!

Tjenare alla trogna läsare!

Vi har nu kommit "unifull" med ;)  heh  att vi båda måste blir mer aktiva på bloggen (Moniiiik:s förslag)
Så vi tar väl en liten "regel": -Minst ett inlägg av ngn av oss varje dag!

En sak som måste nämnas är KOKOSBOLLSÄTAR-tävlingen som var i skolan igår. Det var 8 deltagare från hela skolan, en av de var jag (jag var ensam tjej med alla läskiga grabbar). Även Hussam och Jakob deltog. (men jag var bättre såklart ;) eller inte)
Vi säger såhär om de istället hade varit lite halvkalla HAVREBOLLAR hade jag utklassat helt gryyyymt!
När jag går i tre:an skall jag införa det, eller en cheesebugar-tävling!!! :D
                                   Jag hade iallafall en liten hejarklack! <3


Måste nämna dagens viktigaste händelse..!! Det är inte: att denna dag för typ 173538 hundra år sen som staden Johannesburg bildades, inte att IKF Gbg bildades för 103 år sedan eller att Beverly hills sändes för första gången för 17 år sen utan att det är    KANELBULLENSDAG!!!!!!!!!!!
Idag har jag ätit 2 kanelbullar, hade gärna köpt fler om int resten av pengarna hade gått åt till cheesecake och pucko! ;)      Jag <3 cafeterian! och som ni märker "sötsaker" ;)

Sov gott å dröm om goda bullar!!!!!!!
image90

Muna Munis=P

En av bloggens mest trogna läsare är vår vän Muna och därför tycker jag att hon förtjänar ett alldeles eget inlägg. Hon kände sig lite i sidosatt när vi nämnt Rosh men inte henne, vilket självklart inte var meningen=).

Muna är skönaste tjejen alltså=P. Hon kan få mig att skratta hela tiden=D. Tänkte ge några konkreta exempel:

"Tss Caliente"

"Excuse me, this book........"

När hon tror att hon viskar på lektionerna men i själva verket pratar HÖGT och tydligt.

Och allt annat roligt hon gör=D.

Hon är helt enkelt en va dem roligaste människorna jag mött=D.

(Nu ska inte Rosh känna sig isidosatt, du är grym du med=D)
image106

Randig dag=)

Nu var det så sjukt längsen jag skrev nånting i den här bloggisen men nu när den blivit öppen för allmänheten och jag har firrat så jag kan skriva i den så kändes det som tiden var inne.
Idag hade vi randig eftermiddag, så vi hade bara tre lektioner, woho.

Först hade vi matte med allas vår Peter, fast alla kom typ 10 min försent tack vare SL (funderar på att skriva ett mejl!=P). Så om jag får IG på matteprovet är det deras fel som gjorde att jag missade en genomgång=P. Först hade jag, Tess, Bill och Mals åkt buss till Bills dagis. Under färden borra Bill in sitt ansikte i en kvinnas hår=p. Väl framme vid dagis träffade vi SaruZ som tagit sig en morgonprommis.

Nåväl, nästa lektion var Samhällskunskap där vi babbla på om sociologi och fick tillbaka vår prov. Och resultatet var över förväntan=).

Sen var det italiano time. Vi plugga och kämpa på inför torsdagens prov.

Efter en halvslitsam dag åkte vi till Donken med några från the class, Vi provade den nya Chicken Provence som va helt ok. Fats han som stod i kassan var dum, Sara fick inte använda sitt CSN kort och så räkna han som ett trattskaft. Så om ni ska äta på Mcdonals i Vby handla av snubben med glasögonen, han vet vad han gör! Asiaten och den lilla typen vi handla av förtjänar inte att jobba där=P.

Vi satt och snacka om lite allt möjligt, tutti frutti och lite såntdära. OCH så var det en så snygg byggarbetare där, OH MAMA, riktigt fin alltså=P. Vi tog lite kort men dom vart inte så bra så Johan fick stå till tjänst me sin mobil, det tackar vi för! Sen drog typ alla utom jag, Sara, Lisa och Johan som vandrade omkring litegrann. Jag hitta ett par stövlar på Nilsons som jag nog ska införskaffa och så fick jag reda på att Lisis jobbar på nedervåningen så henne ska jag besöka någon helg;).

Det är kanske inte så spenis att läsa det här men men, det är så tråkigt att jag inte ens orkar skriva färdigt, måste hitta nått bra ämne att skriva om tills nästa gång. Allstå själva dagen var trevlig men inte att skriva om den=P.

Just ja, imorrn är det mysdag i skolan, nice. Och så är det kokosbollsätartävling...

Och till sist, några ord på vägen...

Sov sött, dröm om kött och vakna med en stor råtta i munnen!

Ännu ett test

SaruZ:
1.Var var du för en timme sedan? Vid stången, me madde å Bill ;)
2. Vem blir din nästa kyss? ja du.. ;) NIna ;)
3. Kysser du många människor? hehe ;)
4. Har du på dig strumpor just nu? aa självklart man kan väl inte gå barfota!!
5. När var senaste gången du var utanför landets gränser? typ när jag var 8 år :(
6. Har du varit på bio inom de senaste fem dagarna? nee,,,tyvärr, men typ för en och en halv vecka sen..
7. Vad har du på dig just nu? jeans å vit tröja
8. Vad var det senaste du åt?  en kiwi faktiskt (hade inget hemma...)
9. Vem var den senaste personen som du pratade med i telefon?  Sara i klassen
10. Har du något husdjur? Japp på fåglar och en kanin
11. Är du en pirat?  självfallet vad annars ska ja me sitt piratskepp till?!
12. Om du fick vara var du ville just nu, var skulle du vilja vara? På pizzerian ;)
13. Vad hatar du med dig själv? Mitt ansikte/ att ja inte kan prata
14. Saknar du någon? många!
15. Den senaste teater du såg?  Soppteater med Helen Sjöholm
16. Vad vet du om framtiden? Allt!
17. Har du på dig någon parfym eller doft just nu? aa Puma nånting
18. Om någon skulle klassa dig, vad skulle du klassas som? Underklass
19. Har du en tan? man e väl inte blek, hehe
20. Senaste personen som fick dig att gråta?  mormor faktiskt
21. Vad är du på för humör just nu? Hungig!!!!!!!!
22. Hur gammal är du? 16
23. Vem vill du träffa just nu? madde, marre, lisse.....

MadduZ:

1.Var var du för en timme sedan? I köket och lagade mat=)
2. Vem blir din nästa kyss? Time will tell;)
3. Kysser du många människor? =P
4. Har du på dig strumpor just nu? Ja, annars blir man ju kall om fossingarna=O
5. När var senaste gången du var utanför landets gränser? hmm...i mars typ, på Kanarias
6. Har du varit på bio inom de senaste fem dagarna? Nope, är ingen "bioare"
7. Vad har du på dig just nu? Strumpor;), underklder, jeans, två linnen, kofta, halsduk
8. Vad var det senaste du åt? Middag (som jag gjort alldeles själv=D)
9. Vem var den senaste personen som du pratade med i telefon? Therese
10. Har du något husdjur? Ja, fiskar:P och Billis såklart=D
11. Är du en pirat? Ja=O såklart
12. Om du fick vara var du ville just nu, var skulle du vilja vara? I vardagsrummet=P
13. Vad hatar du med dig själv? Mycket..
14. Saknar du någon? Ja, väldigt mycket
15. Den senaste teater du såg? Ja du, räknas jonas gardells lilla föreställning så var förra söndan
16. Vad vet du om framtiden? Mycket, kanske alldeles för mycket=P
17. Har du på dig någon parfym eller doft just nu? Jaop, typ armani tror jag=S
18. Om någon skulle klassa dig, vad skulle du klassas som? En elev i Sp1e;)
19. Har du en tan? In my dreams..
20. Senaste personen som fick dig att gråta? Mamma, som åkte till Japan=(=P
21. Vad är du på för humör just nu? Likgiltigt
22. Hur gammal är du? 16
23. Vem vill du träffa just nu? Mamma, Pappa, Sara, Mr dreamy=P  m.fl


RSS 2.0